Om Lady Di

Kære hundeejer!
Velkommen på min hjemmeside og tak, fordi du besøger den.Mit navn er Diana og jeg ønsker at præsentere mig for dig.

Gennem de sidste 15 år har jeg været opdrætter af hvide Toy Pudler. Mine hunde bliver udstillet med succes og har fået høje karakterer ved flere lejligheder såvel her i Danmark som i udlandet. På forsiden af marts-numret 2013 af bladet ”Hunden”, som udgives af Dansk Kennel Klub, ser I et billede af mine pudler sammen med min datter.

I 1998 har jeg afsluttet min uddannelse indenfor grooming i Letland og har siden beskæftiget mig med professionel hundeklipning.

Jeg er blevet medlem af Pudelklubben i Danmark i 2005, hvor jeg har videreuddannet mig som hundeklipper hos anerkendte pudelavlere som Lisbeth Jakobsen, Anne Birgitte Schilling. I 2013 har jeg afsluttet flere kurser i hundetrimning.

Jeg har specialiseret mig i klipning og trimning af følgende hunderacer: Bichon, Coton de Tulear, West Highland White Terrier (også kaldet Westie), Pudel, Shih Tzu, Yorkshire Terrier, Schnauzer, Malteser etc.

Jeg glæder mig altid til nye udfordringer med udsøgte racer.Jeg anvender udelukkende professionelle redskaber og midler, herunder kosmetik, og mine kunder er altid tilfredse med resultaterne af mit arbejde.Prisen på mine tjenester er afhængig af den anvendte tid. Sædvanligvis drejer det sig om to timer, men på betingelse af, at din hunds pels er redt grundigt igennem og ikke blevet filtret. Her kan du spare både dine penge og min tid.

På min hjemmeside kan du uden problemer bestille en for dig bekvem tid, blot du gør det 5 dage i forvejen. Det kan også klares ved at sende en sms eller ringe mig op. Såfremt du har spørgsmål kan du finde svar på oftest stillede spørgsmål her, skriv en e-mail her, sende en besked her eller ring til klinikken.